HABER, SEYAHAT

ANTHROPOLOGIE

Uzun bir tatilden sonra tekrar merhaba!..
Sizlerle daha önceki postlarımızda Londra gezimizde çok beğendiğimiz ve fotoğrafladığımız çikolatacı Rococo‘yu paylaşmıştık. Şimdi ise yine Londra’da büyük bir keyifle vakit geçirdiğimiz bir mağazayı, Anthropologie‘yi paylaşıyoruz.

Anthropologie, Amerika Birleşik Devletleri menşeili bir bayan konfeksiyon ve ev aksesuarları markası. Son yıllarda oldukça popüler olan marka Avrupa’da da yeni mağazalar açarak hızla büyümeye devam ediyor. Biz de Londra King’s Road‘da bulunan bu son derece geniş ve eğlenceli mağazasına girdiğimizde oradan çok uzun bir süre çıkamayacağımızı anladık ve adından bu kadar çok sözettirmesinin sebebi olan başarısını fazlasıyla hakettiğini gördük. Anthropologie öncelikle çok ama çok keyifli bir mekan, alışveriş yapacağınız bir mağazadan çok vakit geçirebileceğiniz, kanepelerinde dinlenirken kitapları karıştırabileceğiniz, dolapların içlerinde gizlenmiş birbirleriyle alakasız gibi görünen birçok aksesuar ve ev eşyasını keşfedebileceğiniz son derece rahat ettirildiğiniz ve sıkılmanıza fırsat bırakmayacak kadar zevkli kıyafet ve eşyanın birarada bulunduğu bir yer. Bizi en çok etkileyen şey ise, mağazanın kuralsız, zorlamasız, esnek, kendine güvenli ve esprili mekan tasarımı… Siz ne dersiniz?  Biz Anthropologie‘yi takip etmeye devam edeceğiz.

Anthropologie aynı zamanda online satış da yapıyor, www.anthropologie.com‘dan tüm koleksiyona ulaşabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederiz…

Önceki Sonraki

Benzer Yazılar

2 Comments

  • Cevapla Sezen Uygur 13 Mart 2012 at 21:11

    Birkaç gün sonra Londra’ya gideceğim ve beni en çok heyecanlandıran duraklardan biri Anthropologie. Merakım bu fotoğraflara baktıkça daha da artıyor, çok başarılı fotoğraflar, tebrikler.

    • Cevapla admin 14 Mart 2012 at 23:43

      Merhaba Sezen Hanım,
      Bizi takip ettiğiniz ve güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
      Dileriz çok keyifli bir seyahat olur sizin için.
      Şimdiden iyi yolculuklar, hoşçakalın…

    Cevap Yazın

    Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD