HABER

THIERRY’NİN RENKLERİ…

Viyana’da doğan ve şu anda Cenova’da yaşayan Thierry Feuz, son 5 yılda ortaya çıkardığı Supernaturel, Psychotropical, Technicolor ve Gulfstream isimli başarılı koleksiyonlarında, renkleri büyüleyici bir şekilde biraraya getiriyor. Farklı gruplara ayrılmış olsalar da bu koleksiyonlardaki tüm tablolar önemli bir ortak özelliğe sahip. Her bir eser büyük boyutları ve etkileyici renkleriyle oriijinal bir sanat eserinin ötesine geçerek, duvarına astığınız mekanın en önemli öğelerinden biri olabilecek kadar güçlü. Thierry‘nin eserlerinin bizi etkileme sebebi de tam olarak bu.

O kadar dekoratifler ki…

Biz burada, etkileyici çiçek desenlerinden dolayı, dekorasyon kumaşlarında da çok kullanılan bir tema olması sebebiyle Thierry‘nin Supernatural serisinden birkaç eseri sizinle paylaşmak istedik.

“Genesis” 200×160, Acryclic on Canvas

 

“California” 190×160, Acrylic on Canvas

“Mansoon 3” 190×160, Acryclic on Canvas

 

“Supernaturel Viola” 190×160, Acryclic on Canvas

 

“Supernatural Bud” 190×160, Acryclic on Canvas

Thierry ve eserleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, kendisini www.thierryfeuz.com adresinde ziyaret edebilirsiniz. Sitede, eserlerini yaparken nasıl bir teknik kullandığını görebileceğiniz bir video da paylaşan Thierry renklerle adeta dans ediyor… 
Önceki Sonraki

Benzer Yazılar

Yorum Yok

Cevap Yazın

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD