HABER

KARAT PERSAN MAĞAZALARINDA

Bağdat Caddesi, Selamiçeşme’de mağazası bulunan ev tekstili markası Karat ile birlikte oluşturduğumuz çalışma sonucu, Persan mağazalarına özel bir koleksiyon ortaya çıkardık. Yaratıcı Karat ekibinin özverili ve programlı çalışmaları sayesinde koleksiyonun tamamını çok kısa bir sürede mağazalarımıza yerleştirdik.

% 100 ketenden oluşan ürünlerin tamamı özenli bir el işçiliği ile hazırlandı. Koleksiyonda brodeli masa örtüleri, peçeteler, runnerlar, Amerikan servisleri, tepsi örtüleri, % 100 keten ve kadife havlular bulunuyor. Karat‘ın bu özel koleksiyonu, kusursuz işçilikleri ile benzerlerinden sıyrılıyor. Keten dokuları, romantik desenleri, dantelleri masalarınıza taşımayı seviyorsanız sizi Persan mağazalarına bekliyoruz.

Önceki Sonraki

Benzer Yazılar

4 Comments

  • Cevapla suzan demirdogen 23 Mart 2012 at 18:13

    tek kelimeyle harika örtüler nerde ve ne kadara alabiliriz…

    • Cevapla admin 24 Mart 2012 at 16:04

      Merhaba Suzan Hanım,
      Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Karat ürünlerini Persan mağazalarında görebilirsiniz. Size en yakın mağazamız için http://persan.com.tr/satis-noktalari/magazalar adresini inceleyebilirsiniz. Mesela; masa örtülerinin fiyatları 840 ile 1510 TL arasında değişiyor.
      Keyifli alışverişler dileriz.
      Hoşçakalın…

  • Cevapla naime cigdem 24 Nisan 2012 at 20:18

    masa örtülerine bayildik hepside cok güzel fiyatlrini ögrene bilirmiyiz

    • Cevapla admin 25 Nisan 2012 at 10:28

      Merhaba Naime Hanım,
      Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
      Masa örtülerinin fiyatları 840 ile 1510 TL arasında değişiyor. Karat ürünleri arasında, masa örtülerinin yanısıra aynı şıklıkta havlu, runner vs. gibi daha birçok ürün mevcut.
      Karat ürünlerini bulabileceğiniz size en yakın mağazamız için http://persan.com.tr/satis-noktalari/magazalar adresini inceleyebilirsiniz.
      Keyifli alışverişler dileriz.
      Hoşçakalın…

    Cevap Yazın

    Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD