HABER, PICULET

İŞTE SÜRPRİZİMİZ: PICULET…

Uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğümüz, birbirinden şık ve özgün yastık koleksiyonlarının yer aldığı Piculet artık tüm Persan mağazalarında. Dekorasyonun tamamlayıcı unsurlarından biri olarak yükselişe geçen yastıklar, özellikle modern dekorasyon mobilyalarının farklılaşarak bireyselleşmesini sağladığı için son yıllarda büyük önem kazandı. Yüzlerce orijinal yastığın bir araya geldiği eşsiz koleksiyonlar sunan Piculet bu anlamda çok özel bir marka. Her tarza uygun yastık koleksiyonlarının yer aldığı Piculet’te ipek, kadife, saten, goblen, emprime gibi hemen hemen tüm dokuları görebilirsiniz.

Size özel bir dekorasyon için yapabileceğiniz en zahmetsiz şeylerden biri aksesuarlarla oynamaktır. Bir şey eksik gibiyse ya da bir değişikliğe ihtiyaç duyuyorsanız, yastık en pratik ve sıcak çözüm. İnanın koltuk ve kanepelerinizin üzerine koyacağınız birkaç Piculet yastık evinizin tüm havasını değiştirecek. Mağazalarımızda bekliyoruz…

 

Önceki Sonraki

Benzer Yazılar

4 Comments

  • Cevapla Nihal 1 Aralık 2011 at 02:23

    Hayrlı uğurlu olsun. Merakla bekliyordum doğrusu. Bir iki tane daha süpriz varmış ama onların ne olduğunu söylemedi mağazadaki görevli.
    Resimdeki yastıklar çok güzel görünüyor doğrusu , dikdörtgende olsa keşke.
    Birde kendinizden bahsetseniz,kaç kişisiniz orada? Kim yazıyor bu yazıları? Nasıl bir ortamda çalışıyorsunuz? İş bölümleriniz nedir? Londra da Paris de ne işiniz var? Ofis kitapları nasıl alıyorsunuz? Patronlar mı alın diyor? Orası aslında bir tasarım atölyesi mi, serbest bir ortam mı? Bunları da çok merak ediyorum..
    İyi çalışmalar

    • Cevapla admin 1 Aralık 2011 at 17:11

      Merhaba Nihal Hanım,
      Güzel dileklerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz .
      Seveceğinizi düşündüğümüz diğer sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edin.
      Piculet koleksiyonlarında bulunan yastıklar arasında dikdörtgen olanlar da var, http://persan.com.tr/markalar/piculet/piculet-koleksiyonlari ‘nı tıklayarak tüm Piculet koleksiyonlarını görmeniz mümkün.
      Vitrin, Persan tasarım ve ürünleriyle ilgilenen takipçilerimizle, daha özgür ve samimi bir paylaşımda bulunabilmek amacıyla kurduğumuz blogumuz. Buradaki postlar, Persan bünyesindeki küçük bir ekip tarafından hazırlanıyor.
      Tasarım atölyesi ya da ofisi, her ikisi de çalıştığımız ortam için uygun olabilecek ifadeler.
      İlginiz için tekrar teşekkür ederiz.
      Hoşçakalın…

  • Cevapla sunshine_a 18 Temmuz 2012 at 18:38

    iyi günler,
    Oturma odamdaki yarı modern kanepe için persandan krem tonlarında şönil düz kumaş,hemen karşısına koyacağım eski berjer için vişne çürüğü damask desenli (carlito combin) kumaş ve kanepeye puf olarak açık pembe yine persandan döşetmek için bir kumaş seçtim.Kumaşların hepsi şönil berjerdeki sanırım jakarlı şönil…Kanepeye yastık olarak ortaya bir dikdörtgen ve yanlara birer kare olmak üzere yastık seçmek istiyorum piculet koleksiyonundan..Ama hangileri olabilir ya da hangi renk tonları daha iyi olur???Bu arada duvar kağıdı krem üzerine yeşil yapraklı mor çiçeklerden oluşuyor…Mesela kareler turkuaz yada bebe mavisi ortadaki dikdörtgen altın sarısı olsa… Lütfen önerilerinizi acilen bekliyorum çünkü biran önce yastıkları almalıyım….Çok teşekkürler….

    • Cevapla admin 19 Temmuz 2012 at 16:43

      Merhaba ,
      Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
      Döşemelik kumaşlarınızda Persan’ı tercih ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederiz. Size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacağız, size daha doğru fikir verebilmemiz için bize odanızın ve üzerine yastık koymayı düşündüğünüz kanepenizin fotoğrafını pr@persan.com.tr adresine gönderebilirmisiniz?

    Cevap Yazın

    Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD